Over TC Fair Play

Start
Onze mooie tennisclub is opgericht in 1981 door een aantal enthousiastelingen. De insteek was om gezamenlijk een leuk balletje te slaan.
In 1997 is de jeu de boules afdeling erbij gekomen, voor de liefhebbers van deze mooie sport, die je tot op een hoge leeftijd kunt beoefenen.
 
In 1984 zijn we begonnen met 2 gravelbanen die met behulp van de gemeente Cuijk zijn aangelegd. Er kwam ook een klein onderkomen dat als clubhuis diende, maar het was niet groter dan een directiekeet. Ook een oefenkooi is door de leden aangelegd en een jaar later zijn alle banen verlicht.
 
In 1987 is er door de leden een derde gravelbaan aangelegd uit eigen financi├źle middelen. De club groeide maar door en de keet werd te klein en in 1993 vervangen door een heus tennispaviljoen. De bouw en afwerking werd weer grotendeels door de eigen leden gerealiseerd.
 
Kunstgras en jeu de boules
In 1997 werden de gravelbanen vervangen door kunstgrasbanen waardoor er ook 's winters doorgespeeld kon worden. Tevens vond toen de privatisering van het tenniscomplex plaats. Van de vrijgekomen gravel werden 12 jeu de boulesbanen aangelegd die er nu nog steeds mooi bijliggen. Eind 2019 is er een nissenhut gebouwd, zodat er overdekt en warm gebouled kan worden.
 
Verbouwing paviljoen
De kunstgrasbanen zijn in 2010 volledig vernieuwd en kunnen nog een aantal jaren mee. Van december 2017 tot en met maart 2018 is het clubhuis verbouwd en heeft een metamorfose ondergaan, waardoor er een accommodatie is ontstaan waar we trots op mogen zijn.