Info & Commissie

De jeu de boules commissie bestaat uit:

  • Jan Hermanussen
  • Annie Roelofs
  • Mieke Eltink
  • Ai Dinnissen
  • Cis van Avezaath

De jeu de boules vereniging maakt deel uit van de tennisvereniging en valt dus ook onder de verantwoording van het bestuur. Voor het jeu de boulen gelden wel andere contributiebedragen dan voor de tennissende leden (de tennisleden mogen gebruik maken van de jeu de boules banen). De contributie bedraagt € 36,00 per jaar.

De commissie verzorgt het programma voor de jeu de boulesleden. Er zijn diverse toernooien en evenementen. Daarnaast zijn er geregeld uitwisselingen met andere verenigingen in de omgeving. In de wintermaanden worden er in de kantine enkele spelavonden gespeeld. Er bestaat ook de mogelijkheid tot het volgen van trainingen (bij voldoende belangstelling).

Andere clubs en verenigingen kunnen ook gebruik maken van de jeu de boulesbanen. De jeu de boulesleden zorgen dan voor de aanwezigheid van materialen en deskundige begeleiding.

Onze leden spelen 1, 2 of 3 maal in de week, dat is vrijblijvend. We nodigen iedereen uit een keer vrijblijvend kennis te komen maken met het jeu de boules spel. U bent van harte welkom op woensdagavond vanaf 19.00 uur en ook op zondagmorgen vanaf 11.00 uur.

Wil je lid worden van de jeu de boules vereniging, stuur dan een mail naar [email protected]