Peter van Son benoemd tot erelid Fair Play

20 december 2019


Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 16 december is Peter van Son benoemd als erelid van onze tennisclub.

Velen van ons zijn in het verleden geëerd voor hun inzet voor Fair Play, maar Peter eigenlijk nog nooit. Peter is al jaren onze penningmeester en in die rol heeft hij zeer veel voor de vereniging bereikt. Projecten als de zonnepanelen, de verbouwing van het clubhuis, de Jeu de Boules hal en ga zo maar door, zijn allemaal door zijn initiatief gerealiseerd. 

Daarnaast zorgde hij ervoor dat deze projecten budgettair positief uitpakten doordat hij vele sponsoren wist te vinden. Dat is ook Peter zijn grote kracht. Het werven van sponsoren waar 95% van de wereld een hekel aan heeft, doet hij met veel enthousiasme.

We zijn steeds weer verbaasd, als we kijken hoeveel reclameborden hier hangen voor zo’n kleine vereniging. We  durven dan ook te stellen, dat zonder Peter, de contributie een stuk hoger zou zijn geweest, maar onder zijn penningmeesterschap konden we de contributie nog altijd gelijk houden.

We kunnen stellen dat de goede financiele situatie van de vereniging, waarvoor de basis door Jan Kusters is gelegd, door Peter verder is uitgebouwd. Daarnaast regelt Peter ontzettend veel. Hij is een vaste kracht van de accommodatiecommissie en heeft ook hard meegebouwd aan de Jeu de Boules hal. Het is eigenlijk niet te beschrijven wat Peter allemaal voor de vereniging doet en regelt. Mede door zijn inzet, draait de vereniging ontzettend goed.

Naast de eer betekent deze titel dat hij voor de rest van zijn leven vrijgesteld is van contributie.

Peter, van harte gefeliciteerd!  

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen