Dubbelen is weer toegestaan !

23 mei 2020


Beste leden,

Tot onze grote vreugde mogen we jullie laten weten dat er vanaf heden weer gedubbeld mag worden. 4 personen op een baan is toegestaan, maar de 1.5 meter afstand dient gehandhaafd te blijven. De KNLTB adviseert dan ook om af en toe een bal maar te laten lopen.......

De overige maatregelen blijven echter nog van kracht. Het reserveren van een baan blijft noodzakelijk. Dit is een eis van de KNLTB om te voorkomen dat er grotere groepen op het tennispark moeten wachten. Dus ook de komende weken kan er vanaf 22.00 uur de avond ervoor, een baan voor de volgende dag gereserveerd worden. Ook is de regel dat er geen 2 tijden achter elkaar door dezelfde groep afgehangen mogen worden, nog steeds van kracht. Uiteraard mag er door getennist worden als de tijd erna niet gereserveerd is. 1 pasje is voldoende om een baan te reserveren.

Indien je naar de tennisbaan komt zonder dat je een baan gereserveerd hebt, is het niet toegestaan om op het tennispark te wachten tot er een baan vrij komt.

We beseffen dat dit nadeliger is voor de leden die niet in Vianen wonen, maar dit was gezien de eisen van de KNLTB en de gemeente, de enige overgebleven optie.

De kantine en het terras blijven in ieder geval nog tot 1 juli gesloten.

Voor de jeugd gelden nog altijd dezelfde richtlijnen: alleen onder begeleiding van een trainer of een afgevaardigde van de jeugdcommissie of bestuur.

Onderstaand nog de link naar de website van de KNLTB met wat aanvullende informatie.


Veel tennisplezier,

Bestuur van TC Fair Play

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/5/dubbelen-mag-weer-terras-en-clubhuis-blijven-nog-gesloten/

Nieuwscategorieën