Nieuws

Nissenhut Jeu de Boules banen

Beste Fair Players,

Zoals jullie wellicht al hebben gehoord, staat er weer een leuke klus voor de deur. TC Fair Play heeft besloten, dat een aantal van de Jeu de Boules banen overkapt zal worden. We doen dat om er voor te zorgen dat er kan worden gespeeld in alle jaargetijden, zowel in de zomer met lekker weer, als in het najaar en in de winter met regen, sneeuw, wind en kou.

We hebben gekozen voor de meest eenvoudige en goedkoopste oplossing, in de vorm van een zogenaamde Romney loods, oftewel een nissenhut. Deze nissenhut is inmiddels aangeschaft en ligt gedemonteerd en op pallets op ons terrein.

 

Het ligt in de bedoeling om in de 2e helft van september te beginnen met de opbouw van de nissenhut en natuurlijk kunnen we daarbij veel hulp gebruiken. De werkzaamheden zullen variëren van graven/stellen van de fundering, bouw van het skelet, schoonmaken en bevestigen van de golfplaten alsmede diverse hand- en spandiensten.

In de komende weken kun je benaderd worden om een handje mee te helpen bij de opbouw van de nissenhut.
Het is geen moeilijk of zwaar werk, maar zonder jullie gaat het niet.

Wil je je spontaan aanmelden om te helpen??     Graag!!!!

Je kunt je aanmelden bij:

Marius van de Bergh, Jan Hermanussen of Peter van Son          

De contactgegevens zijn terug te vinden in de e-mail welke eerder vandaag verstuurd is of via de ledenlijst op onze site.

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

« Terug

» Nieuws archief