Nieuws

Bardienstrooster 2019

Het 1e blok van het bardienstrooster, wat loopt van 7 april tot en met 21 juli 2019, is gepland.

We zoeken alleen nog twee leden die de bardienst op 21 juli van 17.30 uur tot 20.30 uur willen draaien. Indien je deze bardienst wilt draaien dan graag opgeven voor 15 apri 2019 bij Judith Eltink. Na deze datum zullen er 2 leden worden aangewezen.

Zoals elk jaar, ging het ook dit jaar weer erg snel met het invullen van de bardiensten. Dit betekent dat een aantal leden hun verplichte bardiensten nog niet hebben kunnen plannen. Van deze leden wordt in ieder geval verwacht dat ze hun bardiensten in het 2e blok gaan plannen. Ook van de overige leden die al 1 of 2 bardiensten hebben gepland wordt verwacht dat ze hun resterende bardienst(en) in dit blok plannen. Vanaf begin juli 2019 heb je deze mogelijkheid.

Zoals gezegd gaat het bardienstrooster vanaf zondag 7 april 2019 weer van start. Kijk goed in je ledenprofiel voor je geplande bardiensten of kijk in het bardienstrooster.
Mocht het alsnog niet lukken om de geplande bardienst te draaien, dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen en dien je deze wijziging aan Judith Eltink door te geven die dan zorgt voor aanpassing in het bardienstrooster.

Met vriendelijke groet,

De paviljoencommissie

« Terug

» Nieuws archief